Kategori: Fleksibel

hår på missen thai massage slagelse

Thai Smile Massage - Home Facebook Thai Smile Massage - Startside Facebook Thai Smile Massage, Smedegade13, Slagelse (2019) Thai, smile, massage - Smedegade13, 4200, slagelse - Rated 5 based on 40 Reviews 2 behandlinger var nok til at fjerne et hold i ryggen. 5 out of 5 stars. 568 people like this. Phan Wellness Massage Tlf Parisa Thai Massage Find Review Asian Massage Men det der er vigtigst at sige her er at hun selv siger hvis hun mærker at et område på min krop. Thai, smile, massage, smedegade13, 4200, slagelse, bedømt 5 baseret på 40 anmeldelser 2 behandlinger var nok til at fjerne et hold i ryggen. Afsnit på denne side. hår på missen thai massage slagelse

Hår på missen thai massage slagelse - Massage og Velvære

Tørbørstning af kroppen, som er en af de bedste midler mod appelsinhud. Betaling kan enten være på mobilepay eller kontant. Men syntes tiden var inde til at Slagelse fik en klinik med thailandsk massage. Musikken understøtter indretningen og skal give harmoni og balance. Klik og se annoncen, parisa bor i Høng og har tidligere arbejdet i Kalundborg. Parisas mål er, at kunden hver gang får en professionel og uforglemmelig oplevelse., og hun glæder sig til at betjene såvel nye som gamle kunder i klinikken., som har åbent mandag-fredag kl 9-17 og lørdag 9-15, samt søn- og helligdage efter aftale. Kendetegnes af at hun ud over hænderne også bruger albuer og knæ, når hun arbejder. Det er budskabet fra Parisa, som netop har åbnet Parisa Thai Massage midt i Slagelse.

Hår på missen thai massage slagelse - Et glimt af

Store modne patter sex domina Escortguiden dk erotisk massage kolding
hår på missen thai massage slagelse Jeg åbner den. I klinikken har Parisa lagt vægt på afslappet stemning og indretning i perfekt thailandsk stil. Kommentar - Nu kan du både få en afslappende massage og et glimt af Thailand i Slagelse.
hår på missen thai massage slagelse 170
Massage i holstebro bedste thai massage århus Phan Wellness Massage er for dig, som vil have effektiv massage og professionelle wellnessbehandlinger af uddannet massør. Kontakt os for tidsbestilling, se flere behandlinger her chanphen chanchamruean T07:26:3000:00 chanphen chanchamruean T07:29:4700:00, fodbehandling med varmt fodbad, zoneterapi og lækker varmecremé chanphen chanchamruean T07:31:0900:00, en afstressende massage udført med opvarmede lavasten chanphen chanchamruean T07:48:5500:00. Klik og se annoncerne. Mine åbningstider er onsdag. Book en tid allerede i dag og oplev forskellen.
Der er rigtig gode parkeringsmuligheder direkte over for klinikken samt på Rådhuspladsen, der ligger mindre end 200 meter fra klinikken.  Pedicure ink. For eksempel: Sports massage 250 kr for 30 minutter. (Vender tilbage så snart det er muligt). I det nye år, vil der være mulighed for hårfjerning på arme, ben og ryg. Hos os møder Østens mystik skandinavisk professionalisme og behandlingerne trækker både på ældgamle traditioner og den nyeste viden om sportmassage og afspændingsterapi. Parisa fortæller at thailandsk massage. November 2018 kunne bestille en tid. Afsluttes med en lækker kropsolie fra Karmameju. hår på missen thai massage slagelse

Hår på missen thai massage slagelse - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *