Kategori: Bryster

lystig, imens det snurrede rundt om sig selv. Det havde fungeret fint. Jeg vaskede mine hænder rene for snavs, jord og græs. Hvad hvis jeg misforstår situationen. Sådan red hun ham nogle minutter uden at ænse Thomas der sad liderlig på sengekanten og betragtede dem tavst. Jeg tog massageapparatet op til næsen og lugtede til det.

Behåret fisse knep mig i røven - Og netdoktor sex

Jeg fik ikke noget svar. Cecilie stønnede frækt og lagde nakken tilbage da han trængte op i hende. Men der lå også en lille neglesaks og et håndspejl. På min næste bane forbi vinduet, kiggede jeg ind i soveværelset. Det var en fantasi de længe havde snakket om at udleve og nu havde de taget mod til sig begge. Gad vide om hun lige har barberet ben? Men jeg kunne ikke længere se hende. Cecilie så over på Thomas. Kjolens dybe udskæring gjorde at jeg nemt kunne få pege- og tommefingrene ind under stoffet, hvor jeg hurtigt fandt de hårde brystvorter.

Videos

Piller i hendes fisse.

Porno: Behåret fisse knep mig i røven

Jeg kunne se at hun nu stod helt nøgen foran et stort spejl. Allerde det var for meget for Thomas og han fik spontant udløsning i sine boxershorts uden at røre ved sig selv. Men han genopdagede hurtigt, hvor berusende det var at se Cecilie sammen med en anden mand. Den aften havde Thomas og Cecilie elsket intenst og bagefter snakket mere om Allan. Da jeg nærmede mig hendes bryster, stoppede jeg for at få godkendelse til at det er i orden. Allan var ikke sen i optrækket og han lignede i det hele taget en mand der kunne kneppe længe. Hun skiftevis trak i vorten og slap den efterfølgende. Cecilie kiggede forelskte på sin mand med dejlige våde og frække øjne. Jeg slukkede maskinen og gik over for at hente beholderen til haveaffaldet. Jeg havde mest lyst til bare at gokke den af og komme ud over vasken.

Behåret fisse knep mig i røven - Pik live

Sig han skal tage mig hårdt skat, sig det til ham. Din pik er så dejlig Allan, jeg er nødt til at mærke den i min røv. Allan trak sig ud af Cecilie massage frederiksberg thai hvidovre thai massage som satte sig op på alle fire med ansigtet vendt mod Thomas. En stram sort kjole med små tynde stropper og et par dyre stiletter der virkelig fremhævede Cecilies flotte ben og bagdel når hun gik rundt i dem. Forhuden var trukket lidt ned over pikhovedet og der piblede en dråbe presæd. Hun fastholdt hans blik da Allan tog fat om hende bagfra og pressede sit store pikhoved mod hendes snævre indgang. Det var som om Cecilie forsvandt helt i sin liderlighed. Pludselig hørte jeg badeværelsesdøren blive låst. Min liderlighed blussede op igen og jeg kunne mærke pikken rejse sig igen. Hvad sker der her, tænkte jeg. På kanten af vasken klistrede nogle krøllede lyse pubeshår. Hun drejede sit hoved og så over på Thomas der sad ved siden af sengen. Hun var en ægte blondine, og jeg kunne derfor skimte hendes udhængende skamlæber igennem hendes lyse kønsbehåring. Derimod hørte jeg lyde inde fra soveværelse. Hun glædede sig allerede til at være alene med ham når Allan var gået. Det føltes stadig lidt varmt og temmelig snasket.

Behåret fisse knep mig i røven - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *